torstai 6. tammikuuta 2011

"Ohjasajoa"

Kävin siis tässä illalla vielä liikuttamassa Lovísan. 
Harjasin sen pihatossa ja laitoin sille ohjasajo varusteet päälle, koska ajattelin että voisin ohjasajaa, kun ei olla tehty sitä pitkään aikaan.
Mentiin sitten kentälle ja rupesin ohjasajamaan. No Lovísa ei ollut samaa mieltä siitä, että kävellään rauhallisesti ja suorassa, vaan se rupesi sitten tölttäämään ympyrällä.. Yritin sitten saada se kävelemään rauhassa, hetken sujui, mutta sitten taas poni rupesi riehumaan. 
Päätin sitten että juoksutan sitä isolla ympyrällä liinassa, ja Lovísa juoksi niin kovaa kun vain pääsi! Juoksutin molempiin suuntiin, melkein vain laukkaa, mutta myös vähän ravia.
En sitten viitsinyt edes yrittää jatkaa ohjasajoa, vaan juoksutin sitten vyöllä, ja Love hiffasi nopeasti mistä on kyse, vaikka en ole juoksuttanut sitä vyöllä varmaan vuoteen! Molempiin suuntiin käyntiä ja ravia, ja Lovísa liikkui oikein nätissä muodossa. (:
Menin sitten veilä ihan hetkeksi selkään (ilman vyötä), vähän käyntiä ja ravia, ja Lovísa meni hienosti. ♥


Tein sitten vielä iltatallin ratsastuksen jälkeen. Niin ja Murkku on nyt päässyt takaisin tarhaan muitten heppojen luokse! Ja Uffe oli super iloinen kun taas pääsi karsinaan yöksi. (:


Huomenna ajattelin että teen Uffen kanssa töltti painotteista treeniä kentällä sekä tiellä.
Lauantaina Petra (sisko) ratsastaa Uffen ja mä ratsastan Lovísan.
Sunnuntaina meen Uffella maastoon.
Maanantaina Riikka lainaa Uffea.
Tiistaina on Millan tunti.
Ja sitten joko keskiviikkona tai torsatina Uffella on vapaapäivä. (:


♥: Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti